Dagverzorging


Op zorgboerderij Panovenhuuske wordt dagverzorging aangeboden in een sfeer van rust en ruimte. De boerderij en het boerenerf roepen de nostalgie van vroeger op. De boerderij is niet meer als zodanig in bedrijf, maar heeft hobbymatig een aantal dieren die wij dagelijks mogen verzorgen. dit is een fijne bezigheid om samen te doen. Verder is er een tuin, een moestuin en een kas.

 

De boerderij ligt in een prachtig natuurgebied met vergezichten. Er is volop mogelijkheid om te wandelen. De landelijke omgeving, met rondom zicht op agrarisch- en natuurlandschap, geeft onze gasten een vertrouwd gevoel.

 

De door ons aangeboden dagverzorging biedt geborgenheid, gezelligheid, ontspanning, lichamelijke beweging en de noodzakelijke begeleiding. Wij proberen onze gasten daarbij een sociale omgeving te bieden door het ontmoeten van leeftijdsgenoten, het leggen van contacten en het gezamelijk dingen ondernemen om actief te blijven.

 

De dagverzorging bestaat doorgaans uit een ochtend en middagprogramma. De warme middagmaaltijd wordt gezamelijk voorbereid en er wordt gezamelijk gegeten. Na de warme maaltijd is er gelegenheid om te rusten. De zorgboerderij beschikt over verschillende ruimten waar men zich hiervoor een moment kan terugtrekken.

 

Onze activiteiten zijn herkenbaar voor onze gasten. Leven en werken met de seizoenen is daarbij het motto. Er is gelegenheid voor buitenactiviteiten zoals groenten zaaien, onderhoud in de moestuin maar ook wandelen door de bloementuin of gewoon lekker buiten zitten en genieten van de natuur. De activiteiten worden aangeboden naar behoefte en afgestemd op de wensen van onze gasten. Alles mag en niets moet. Wij hopen u voldoende uit te kunnen dagen zodat u gaat mee doen aan verschillende vormen van bewegen, maar ook dat u de gezelligheidheid ervaart van de muziek die er gemaakt wordt, of dat u weer kan genieten van de liedjes van vroeger die we samen zingen.

  

dagbesteding01 dagbesteding03

moestuin6 Copy Copy zorgboerderij_panovenhuuske_veldbloemen002_151x225 zorgboerderij_panovenhuuske_kippen01_300x225 buiten7 Copyactiviteit3 Copy buiten8 Copy

Direct contact

Zorgboerderij Panovenhuuske
Goossensweg 1
7104 AX Winterswijk-Meddo

T: 06-22181570

info@panovenhuuske.nl

KvK-nummer 85267635

Erkend leerbedrijf
Lid van Federatie Landbouw en Zorg

vrienden-panovenhuuske

Flyer Downloaden

Zorgboerderij_Panovenhuuske_flyer 

Wie is online

We hebben 3 gasten en geen leden online