Indicatiestelling

Om voor dagverzorging op Zorgboerderij Panovenhuuske in aanmerking te komen is een indicatiestelling voor de WMO nodig (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Als u contact opneemt met uw gemeente en uw zorgvragen met hen bespreekt, dan wordt er door middel van een keukentafelgesprek met een WMO-medewerker van uw gemeente bepaald of u in aanmerking komt voor een WMO-indicatie.

Ook met een indicatie voor de WLZ (Wet Langdurige Zorg) kunt u bij ons terecht. U kunt de indicatiestelling bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) in gang zetten, maar meestal helpt de trajectbegeleider dementie van uw gemeente hierbij.

 

Zorgboerderij Panovenhuuske werkt binnen de gemeenten Winterswijk, Oost-Gelre en Berkelland. Valt u buiten deze gemeenten, dan valt u helaas buiten ons zorggebied.

 
Wilt u meer informatie over dagverzorging op Zorgboerderij Panovenhuuske, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens staan onder de menuknop "Contact". Ook als u een keer de zorgboerderij wilt komen bekijken kunt u met ons een afspraak maken.

 

  intake01 zorgboerderij_panovenhuuske_ponys01_300x225

zorgboerderij_panovenhuuske_landschap01_300x225 zorgboerderij_panovenhuuske_dakpannen01_151x225 zorgboerderij_panovenhuuske_kapschuur001_151x225

Direct contact

Zorgboerderij Panovenhuuske
Goossensweg 1
7104 AX Winterswijk-Meddo

T: 06-22181570

info@panovenhuuske.nl

KvK-nummer 85267635

Erkend leerbedrijf
Lid van Federatie Landbouw en Zorg

vrienden-panovenhuuske

Flyer Downloaden

Zorgboerderij_Panovenhuuske_flyer 

Wie is online

We hebben 9 gasten en geen leden online